RF3 World Firmax3 Malaysia

Ditulis pada oleh cara seo pontian,
RF3 World Firmax3 Malaysia. Mungkin ramai tidak mengetahui tentang RF3 World nie. Kalau nak tahu dengan pantas, search sahaja di enjin carian google.com.my. Pasti bersepah maklumat yang dipaparkan tentang tajuk di atas.

RF3 World merupakan sebuah syarikat e-dagang hakmilik bumiputera yang sedang berkembang maju mengeluarkan produk kecantikan yang berkualiti. Disamping mengeluarkan produk untuk kecantikan, syarikat ini juga menyediakan platform perniagaan kepada semua golongan.

Walaupun ditubuhkan pada tahun 2013, produk yang dihasilkan mendapat sambutan ramai kerana ianya berkualiti tinggi. Tambahan pula konsep perniagaan yang diamalkan cukup mudah dan memberikan keuntungan yang lumayan kerana dibimbing oleh mereka yang berpengalaman dalam pelbagai bidang.

rf3 world firmax3 malaysia

RF3 World Hasilkan Krim Pertama Menggunakan Kaedah Terapi Di Malaysia.

Apakah produk dari RF3 World yang dihasilkan menggunakan kaedah terapi itu? Jawapannya ialah Firmax3. Dihasilkan menggunakan kaedah terapi daripada bahan tumbuhan semulajadi yang diambil dari pelbagai negara. Bahan-bahan tersebut akan diproses menggunakan teknologi Nano untuk menegangkan kulit.

Bahan Semulajadi Dalam Firmax 3

Sepertimana yang dinyatakan diatas tadi krim ini dihasilkan daripada bahan tumbuhan semulajadi yang diambil dari pelbagai negara. Di bawah ini penjelasannya secara ringkas:
 1. Kigelia Africana Extract – membantu menegangkan dan melembutkan kulit, Tindak balasnya mampu mengurangkan kesan parut. Manjakani – sesuai untuk wanita dan sebagai pencegah jangkitan.
 2. Pegaga (Centella Asiatica) – Mempunyai kandungan vitamin A dan C yang tinggi. Membantu proses keratinization dan penyembuhan. Menggalakkan sintesis kolagen secara semulajadi.
 3. Yam Liar – (Dioscorea Villosa) Kandungan aktifnya, diosgenin boleh ditukarkan kepada phytohormone dengan aktiviti progesterone. Meningkatkan metabolisma. Antioksida dan merehatkan otot.
 4. Aloe Vera – Agen pelembap dalam produk penjagaan kulit. Menegangkan, merangsangkan dan membaharui kulit yang rosak untuk kelihatan muda.
 5. Sel Asas Epal – Kandungan sel asas dalam Epal adalah tinggi. Sel asas tumbuhan seperti sel asas manusia berupaya untuk membentuk sel yang baru.
 6. Tongkat Ali Eurycoma longifolia – diakui membantu dalam pembentukan testosterone, Ia digunakan untuk merawat erectile dysfunction dan pulmonary arterial.
 7. Ekstrak Soya – Soya mempunyai kandungan yang hampir sama dengan hormon wanita, kandungan aktif isoflavones boleh ditukarkan kepada pytohormone oleh estrogen. Menambah Estrogen badan. Selain itu ia membantu dalam masalah endocrine, sintesis collagen, juga sebagai agen pemutih dan pelembap.
 8. Kollagen – Kollagen membantu proses pengantian “soft tissue” dan kartilage yang rosak. Menggantikan sel parut dengan sel yang baru dan sihat.
 9. Vitamin A – Membantu kulit melawan kerosakan akibat radikal bebas. Vitamin A larut dalam lemak membantu pembentukan sel baru kulit.
 10. Vitamin B3 – diperlukan untuk pernafasan sel, membantu penghasilan tenaga dan metabolisma karbohidrat, lemak dan protin, peredaran darah yang sempurna dan kulit yang sihat. Berkesan untuk merawat kadar kolesterol darah dan mencegah sakit jantung. Ia juga digunakan untuk merawat kencing manis, sakit sendi dan juga migrain.
 11. Vitamin E – Membantu mengurangkan kesan “stretch marks” juga menghalang kesan “age spots”, mengimbangi minyak pada kulit, mencegah lembapan hilang dari kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit.
 12. Vitamin B5 – Berperanan mengawal kandungan kolesterol jenis (LDL, HDL) di dalam salur darah. Selain lemak, Vitamin B5 juga digunakan oleh badan untuk proses pemecahan karbohidrat dan protin kepada tenaga. Juga kebiasaannya digunakan dalam merawat dan mencegah jerawat.

Kelebihan Menggunakan Firmax 3

Beberapa kelebihan positif yang terhasil selepas menggunakan krim Firmax 3. Anda boleh lihat kesan dalam masa beberapa hari selepas penggunaan. Antara kelebihannya ialah:
 1. Menegangkan dan menaikkan payudara
 2. Mengurangkan kendur di bawah lengan
 3. Menegangkan perut, membentuk pinggang lebih cantik
 4. Mengurangkan kedutan
 5. Mencantikkan bentuk peha dan punggung
Antara kesan-kesan segera yang berlaku setelah menggunakan Firmax 3 ialah:
 1. Berlaku penegangan kulit pada seluruh badan.
 2. Kulit kelihatan lebih gebu cerah berseri.
 3. Menegangkan payudara.
 4. Mengurangkan eyebag.
Kesan selepas 1 hingga 3 hari:
 1. Kulit menjadi bertambah gebu dan tegang.
 2. Kedutan yang terjadi pada kulit menghilang.
Selain Firmax 3, Rf3 World juga melancarkan produk yang diberi nama SoulMax 3. SoulMax3 merupakan produk minuman yang dihasilkan untuk memperbaiki sel-sel yang mati dan mampu bertindak menjadi anti oksidan yang baik. Menggunakan tujuh teknologi dari enam negara.

Artikel yang saya paparkan ini hanyalah sekadar uji coba untuk melihat kemampuan SEO blog ini bersaing kata kunci RF3 World Firmax3 Malaysia. Saya bukanlah peserta pertandingan. Terima kasih ya.

1 comments:

seri akmad 23 Mac 2016 11:56 PTG

saya pun join juga...ni entery saya http://www.ummiseri.com/rf3-world-firmax3-malaysia/ jom support :-)

semoga anda juga berjaya ...tq

Catat Ulasan

Live link akan didelete